Uw mandje is leeg

Tel: 06 309 44203

Offerte

Workshops

(Relatie)geschenken

Verzending

Indien u de bollen eerder (of later) wenst te ontvangen kunt u dit bij uw bestelling opgeven. Door het exclusieve karakter van sommige door ons aangeboden producten geldt op=op en hanteren wij de volgorde van binnenkomst bij het toewijzen van de producten. Let hier dus goed op bij uw bestelling.

Prijzen

Alle vermelde prijzen op onze website zijn inclusief BTW en vermeld per stuk of per eenheid en exclusief verzendkosten (zie tarieven bij verzendkosten hieronder) Samengestelde pakketten zijn altijd per eenheid ( per samengesteld pakket)
Accessoires zijn per stuk vermeld tenzij duidelijk aangegeven, samengestelde accessoires zijn per eenheid. (per samengesteld pakket)

Leveringen

Wij het plaatsen van uw bestelling kunt u kiezen uit de optie Bezorgen of Ophalen.

Wij bezorgen in Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Op het bestelformulier kunt u eventueel een opmerking plaatsen omtrent de levering. Als u naast de bloembollen ook accessoires besteld worden deze in één keer afgestuurd. Kiest u bij de bestelling voor de optie "ophalen" dan kan dit alleen op afspraak. Present Garden zal u informeren wanneer de zending kan worden opgehaald. Bij de optie "ophalen" vindt de betaling eveneens vooraf plaats via de webshop maar uiteraard hoeft u dan geen verzendkosten te betalen!

Wij rekenen voor elke bestelling die bezorgd moet worden een bijdrage in de verzendkosten. (bij grotere afnames komt er een toeslag voor een palletprijs) Per zending gelden de volgende tarieven;

Nederland Eur 6,95

Belgie, Duitsland Eur 9,00

Frankrijk, Engeland Eur 14,00

Oostenrijk Eur 17,00

Cadeau doen?

U kunt bij het bestelproces aangeven of u de bloembollen-op-pot of accessoires aan iemand cadeau wil geven. In een speciaal tekstvakje bij het afronden van uw order kunt u aangeven wat u op een eventueel mee te sturen kaartje wilt vermelden. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger verrast zal worden door een door u samengesteld cadeau! Geen keuze kunnen maken? Geef dan een cadeaubon (via PayPal te bestellen) te besteden bij http://www.bloembollen-op-pot.nl/

Wanneer cadeau doen?

Het is altijd leuk om mensen te verrassen met een origineel cadeau. Geef bijvoorbeeld bloembollen-op-pot cadeau aan familie en (tuin)vrienden, een echte tuinliefhebber, moederdag , verjaardagen, trouwerijen en bruiloften, Pasen en Kerst of aan vrienden in het buitenland. Te denken valt ook aan Internationale Vrouwendag of Secretaressedag.

Maar ook het versturen van bloembollen-op-pot of bloembollen-op-vazen naar uw zakelijke relaties wordt altijd bijzonder gewaardeerd. Vraag bij ons na wat de mogelijkheden zijn ivm afsturen naar het buitenland! Wij stellen met veel zorg en aandacht de pakketten samen voor een hoge attentiewaarde. Ten opzichte van een bos bloemen heeft u met bloembollen een langere tijd om te genieten! Een gegarandeerde bloeigarantie en wekenlang plezier!

Jaarrond zijn er bloeiende producten te krijgen, vraag ons naar de mogelijkheden!

info@bloembollenoppot.nl

Betaling

De betalingen gaan via een beveiligde verbinding met IDEAL en PayPal. U koopt dus bij ons veilig online producten. U krijgt een bevestiging als de betaling in goede orde is ontvangen.

Na ontvangst van uw betaling wordt uw order in behandeling genomen.  

Hoe de bollen te planten

Na ontvangst van uw bestelling moet u de bloembollen-op-pot meteen uit de verpakking halen. De bloembollen-op-pot kunnen meteen geplant worden in de border, u kunt de schaal/pot eraf halen of meeplanten.

U kunt ook de pot/schaal met bollen/knollen in een grote buitenbak planten. Erg leuk om ook te combineren met andere bloembollen-op-pot. Als u de bollen de juiste plaats heeft gegeven, geef ze dan wat (regen)water. Binnen een aantal weken zullen de bollen bloeien.

Verwildering?

Bij de omschrijving van de soorten staat vermeld of de bollen en knollen bestemd zijn voor verwildering. U kunt dus de bollen na de bloei laten staan. De bloemen kunt u eventueel na de bloei afknippen en het loof na een aantal weken verwijderen. Niet aan het loof trekken, het gevaar bestaat dat u alsnog de bollen uit de grond trekt! Bollen bestemd voor verwildering kunt u ook in de potten laten staan. Zorg dat de potten voorzien zijn van een goed afwateringssysteem! Als ze uitgebloeid zijn zet dan de potten op een beschutte, lichte plek. Knip de bloemen af en het wachten is op het nieuwe bloeiseizoen!

In de omschrijving van de soorten vermelden wij wat de beste plaats is in de tuin/border/potten. Je hebt echte zonaanbidders zoals tulpen, crocus en muscari of alleen de schaduwliefhebbers of gewoon de bollen die gedijen in zon en schaduw!

Verzorgingstips

Klik voor verzorgingstips van bloembollen op pot hier.

Combineren kleuren

Wij hebben samengestelde pakketten gemaakt voor u. Maar uiteraard kunt u ook zelf oneindig varieren en combineren. Op kleur of juist op hoogte. Bij de omschrijving van de soorten hebben wij ook suggesties beschreven. Mailen of bellen voor vrijblijvende informatie kan altijd, wij staan u graag te woord.

Geen enkel fotomateriaal mag zonder schriftelijke toestemming van Present Garden vof worden overgenomen.

Bron van diverse foto's; IBC en eigen fotomateriaal

2010 Bloembollenoppot.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Contact